Uitslag Master 27 maart in Nijlen (B)

Zaterdag 27 maart vertrokken vier Schijndelse masters naar het Belgische Nijlen voor een masterwedstrijd. Met dank aan (of 'ondanks') navigator Frank kwamen de zwemmers ruim op tijd aan bij het zwembad. Na het inzwemmen was het wachten, wachten en wachten. Het eerste Neptunus-lid dat zou starten, was Sandra Schellekens, pas in de vierde serie van de 1500 vrij. Helaas ging het vanaf het begin af aan niet goed, ze was per slot van rekening ook weer een jaartje ouder geworden, en bleef ze boven haar beste tijd, gezwommen tijdens de NK masters in januari van dit jaar. Ze behaalde een tweede plaats. Op de 50 rug en 50 vrij zwom ze respectievelijk een halve en een hele seconde boven haar beste tijden. Wel waren haar tijden goed voor nieuwe masterrecords en een eerste plaats.

Frank Hovenier ging van start op de 200 wissel. Hij bleef twee tienden van een seconde boven zijn pr uit 2008, maar zwom wel een nieuw masterrecord. Hij behaalde de eerste plaats. Op de 100 vrij waren zijn keerpunten niet zo goed, waardoor hij boven zijn beste tijd, gezwommen in een 50-meterbad, bleef. Hij eindigde als vijfde. Op de 50 vlinder zwom hij een fractie boven zijn beste tijd, maar liet wel een nieuw masterrecord noteren. Frank eindigde op de vierde plaats.

Arno van Os startte met de 50 school. Hij bleef boven zijn beste tijd, en eindigde als derde. Op de 200 school ging hij goed van start, maar kwam na 100 meter niet één man, maar wel een handvol mannen met hamers tegen. Hij bleef uiteindelijk drie seconden boven zijn beste tijd en eindigde als tweede. Op de 50 vrij tenslotte eindigde hij als vijfde.

Marios vd Bersselaar zwom de drie schoolslagafstanden en eindigde steeds als eerste in zijn leeftijdscategorie. Wel bleef hij boven zijn beste tijden.

Uitslag

Uitslag Neptunus '58

Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'